Dagens kaos
2010-10-12 / 12:26:37 / Allmänt

Vaknade upp imorse av att Marko pussade mig på kinden och sa att han skulle gå, därefter bröt helvetet loss.. Tog telefonen och la den bredvid mig om Jennie skulle ringa när hon skulle lämna Jessie och lyckas sen somna om igen. Vid 6 kommer Jessie infarandes med en jääävla fart och började springa runt runt runt.. Sen började Vegas vandra och pipa och jag tänkte självklart att han är väl nödig så på med byxor och en stor t-shirt och leka blindgång till balkongdörren. Men nej nej, då ville han abra springa lite, rulla sig i det blöta gräset.. KUL!
Går in och han fortsätter vandra som han även gjort tidigare under kvällen. Men då orkade jag inte så jag somnade om med Jessie bredvid mig på en filt så dom skulle vara lugna. Tack, där fick jag min sömn! Vaknade igen vid 10 och var tvungen att gå upp för jag ska iväg på möte kl 13.00 för att se hur det ska gå i framtiden.

Just nu känns det som ingenting går runt utan att allt står still för mig men rullar för alla andra..

Har även en knähund idag som gärna vill stå i mitt knä nu när ajg sitter och skriver för att få lite närhet. På det sättet kan han se ut samtidigt som matte tar på honom.. Han är inte dum han! :) min lilla skit har blivit stor nu.. Kan inte fatta att vi haft honom i ett halvår redan.  :)  
då var han helt ny i familjen!




Nu ett halvår senare!
Han är mitt bus, mitt hjärta! <3

Måste bara lösa hundvakt åt honom på dagarna, för jag hoppas verkligen att jag får jobbet på VGT.
Då har vi två hundar vi måste hitta hundvakter åt dock. :) Jessie kan inte vara själv ju!


nu ska jag kila!


RSS 2.0