Vad ska man göra, tro och tänka?
2010-05-23 / 00:40:51 / Allmänt

Jag vet inte riktigt hur jag ska känna eller må just nu. Jag mår varken bra eller dåligt..
Känner inte riktigt att jag vet vart jag har folk och allt är bara ett stort kaosmoln just nu som cirkullerar runt mig.
Funderar mycket fram och tillbaka på lösningar men det är inte lätt när man inte får någon respons eller ett intresse.

Var iaf på race idag efter jobbet, eller ja, det var en liten träff innan och som vanligt fick jag grilla. jag tror jag behövde komma bort lite och andas lite "icke göteborgs luft". Släppa taget lite och vara lite ensam.. Det är någonting alla människor behöver anser jag iaf.. och om inte så vet jag iaf tre stycken som är sådana och det är jag, min syster Jennie och Mamma. Vi är precis likadana när det gäller det. Vi älskar att ha sällskap men behvöer även vår egna tid att vara i vår lilla bubbla eller bara helt själva . Det bara är så, inget illa ment lixom mot folk omkring oss.

Men nu kom jag iaf hem för en stund sen till en överlycklig Vegas och en Marko som varken var glad eller besviken på att se mig.. Ja.. jobbigt.

kände attt jag behövde skriva av mig lite men lär bli ett längre inlägg imorgon för tankarna far runt i huvudet som bara den.. ja.. vad ska man göra??

Stolt över Vegas..
2010-05-19 / 00:23:28 / Allmänt

Känner mig faktist stolt.

Visst är det massa oense mellan mig och marko om hur vi ska uppfostra Vegas, men det löser väl sig.

Men jag är väldigt stolt över Vegas faktist. Han kan sitt väldigt bra nu och börjar lära sig ligg, och stanna.
Han börjar även bli rumsren. Under nätterna etc så ligger han och sover och väntar tills morgonen för att gå ut och kissa (Y). Sen ger han iof mig väldigt bra signlaret när han behöver komma ut i form av maraton i vardagsrummet eller opera. Går inte att missa ;)

Var ute och gick med honom i ca 40 min ganska nyss då jag behövde rensa tankarna och han fick se i större delar av området. Kändes bra men jag har fortfarade väldigt mycket ouppklarade tankar i huvudet och beslut jag inte vet hur jag ska göra med.

Mycket som har hänt idag... orkar tyvärr inte skriva allt..



Jag måste bara skriva två rader om en människa som jag beundrar en del. Det är min syster
På dagarna nu har hon 4 hundar själv att passa, gå ut med och sysselsätta. Vem skulle orka sådant och sedan ändå ha ork till att åka till gymmet och planera sitt hunddagis? Jag kan säga att jag hade inte orkat det mer än typ en vecka max.

En hyperaktiv Labbeblandning - Jessie
en stor schäfer - Luqas
en liten sak vid namn Bella
och en (min) valp på 12 veckor - Vegas. 

Fixarú Jennie :)
 

Godmorgon
2010-05-13 / 11:34:02 / Allmänt

Ligger vaken helt själv, Marko ligger kvar i sänge och sover och jag blev uppdragen av vegas halv 9 för han ville kissa :) Sen sprang han in och la sig hos husse igen efter att ha fått frukost. Så nu känner jag mig lite ensam men det är ganska skönt ändå att få lite tid för sig själv ibland :)

Igår var det en fullsmäckad dag. Började med att jag vaknade upp som vanligt och gav lillgrabben frukost, kissa, sova lite mer osv. När vi var ute en andra gång ringde Jennie och ville att jag skulle komma över. Självklart! Går in igen och Vegas lägger sig och sover.. igen! När vi väl är hos jennie är dey första gången Vegas och Luqas skall träffas för Jessie är det inga problem med. Ja, det gick bra iaf och det kommer nog fortsätta vara bra sålänge Vegas hitttar sin plats i familjen. Bar ett par timmar senare av till Mamma och Pappa för dom skulle passas lillen en stund medans jag och pappa åkte till tre i Patrille. Kom hem runt 6 igen och då bar det av hem. Runt halv 10 kom Marko hem mem gick lika snabbt igen för han skulle hämta folk på flygplatsen. När han kom hem så sov jag.
Vakna kl 3 av att Vegas ville ut..

Ja, jag trivs iaf. Har en "liten familj" som jag trivs med och en stooor familj som jag älskar det och som hjälper mig med lillgrabben ´när dom kan. Men det kan ju bero på att dom har likamycket bäbisnoja som jag har. Haha!!


nytt för både mig och vegas.
2010-05-11 / 08:50:50 / Allmänt

Jennie fick som hon ville. Nu ska jag försöka mig på detta att blogga, herregud.

Ja, mycket pga att jag och Marko har skaffat oss en liten hund vid namn.... VEGAS :) Han fick bosätta sig hos oss igår efter vi varit i allingsås och tittat på han och hans bröder.  Liten söt schäfer/flatcoat retriver hane på 11 veckor. Springer runt här nu och knyr och har sig samtidigit som han utforskar lägenheten. Slänger upp en bild på han lite senare då han inte försöker mörda tangentbordet som han gör just nu. 

Börjar smått och nu ska jag  försöka mig på att förstå resten här..


Välkommen till min nya blogg!
2010-05-11 / 08:38:26 / Allmänt


RSS 2.0